RÓLUNK

Tisztelt Érdeklődő!

Társaságunkat 2001.-ben hoztuk létre tulajdonos társammal és egyben feleségemmel.

Célunk az, hogy közép és hosszú távon egy olyan szilárd vállalkozást építsünk fel, mely igazi hozzáadott értéket hoz létre szakterületeinken, a szakértelem és a befektetett munka együttesével. Egy olyan stabil vállalkozás kialakítása és működtetése vezérel minket, melynél egyforma hangsúlyt kap a szolgáltatást igénybe vevő és a szolgáltató elégedettsége. A szolgáltatói elégedettségen nem csak a mi saját, hanem a munkatársaink, beszállítóink, alvállalkozóinkét is értjük.

Számunkra a megfelelőség, a minőség, a határidő és az eredményesség egységes egymást kiegészítő rendszer.

A nevünkről:

Az Archi-Ment elnevezés azt a két szolgáltatási területet jeleníti meg, amit a két tulajdonos képvisel. Alapvetően mindketten a szolgáltató iparban tevékenykedünk. Az egyikünk egészségügyi szolgáltatásokkal, a másikunk építőiparral, építőipari szolgáltatásokkal foglalkozik.

Társam és feleségem dr. Nagy Zsuzsanna pszichiáter és pszichoterapeuta szakorvos. Az Ő szakterületére utal a Ment elnevezés (a Mentálhigiéné szó rövidítése).

Én, Kokas Péter okleveles építőmérnök (szerkezetépítő szak) képviselem az másik, az építőipari szolgáltatások területét (Archi).

Szolgáltatási területeink magánszemélyek, vállalkozások és intézmények részére egyaránt:

Építőipari és építőmérnöki szolgáltatási területek:
Mérnöki szoláltatások:
Projektvezetés
Műszaki ellenőrzés
Műszaki vezetés és felelős műszaki vezetés
Építőipari fővállalkozás
Építőipari generál kivitelezés

Egészségügyi szolgáltatások:
Pszichiátriai magán szakrendelés
Pszichoterápiás magán szakrendelés

Az építőipari szolgáltatásaink területi kiterjedése országos, az egészségügyi viszont jellegéből adódóan Szentendre és környéke. Társaságunk eddigi meghatározó szolgáltatási területe az építőipar, ezen belül is a mérnöki szolgáltatások. Célunk, hogy az építőipari szolgáltatásokon belül a kivitelezői tevékenység és a másik fő szolgáltatási terület, az egészségügyi szolgáltatási ágazatok fejlesztése. További részletesebb leírásokat, referenciákat az egyes szolgáltatási területeken belüli tartalmakról az Archi és Ment menüpontok alatt talál.

Üdvözlettel:

Kokas Péter ügyvezető